Aktivnosti v bližini

Odkrijte pestro paleto aktivnosti v bližini naših apartmajev, od osupljivih naravnih znamenitosti in pohodniških poti do adrenalinskih vodnih športov in kulturnih doživetij. Užijte vse, kar ponuja čudovita Soška dolina!

Tolminska korita

Čudovita naravna atrakcija z dih jemajočimi soteskami in kristalno čistimi tolmuni, ki nudijo nepozabno doživetje za vse obiskovalce. Uživajte v raziskovanju slikovitih poti in mostov, ki vas popeljejo skozi to izjemno naravno čudo.

Kolovrat

Čezmejni muzej na prostem s čudovitim razgledom od Kaninskega, Krnskega pogorja do Furlanske nižine in Jadranskega morja ohranja spomin na nekdanje bojišče soške fronte in je ena najbolj obiskanih točk na Poti miru od Alp do Jadrana.

Velika korita Soče

Spektakularna naravna znamenitost, kjer smaragdna reka Soča ustvarja globoke soteske in kristalno čiste tolmune. Ta edinstvena pokrajina ponuja obiskovalcem osupljive razglede, možnost pohodništva in raziskovanja naravnih lepot, ki jemljejo dih.

Javorca

Javorca je čudovita Spominska cerkev Svetega Duha, ki s svojo arhitekturno lepoto in zgodovinskim pomenom vabi k mirnemu razmisleku ter počastitvi padlih vojakov Soške fronte.

Kobariški muzej

Kobariški muzej ponuja poglobljen vpogled v dogajanje na Soški fronti med prvo svetovno vojno, s številnimi razstavnimi eksponati, multimedijskimi prikazi in osebnimi zgodbami, ki obiskovalcem približajo težke čase in zgodovinski pomen teh dogodkov.

Most na Soči

Most na Soči je očarljivo obalno mestece na sotočju rek Soče in Idrijce, znano po svoji slikoviti lepoti in bogati zgodovini. Mesto ponuja številne aktivnosti, od raziskovanja arheoloških najdišč in kulturnih znamenitosti do uživanja v mirni naravi ob jezeru, ki je priljubljeno za plavanje in ribolov.

Juliana Trail

Priljubljena pohodniška pot, ki obkroža Julijske Alpe in omogoča popotnikom, da doživijo raznoliko pokrajino Slovenije. S svojimi razgledi na gorske vrhove, kristalno čiste reke in idilične vasi, Juliana Trail ponuja nepozabno izkušnjo povezanosti z naravo in odkrivanja kulturne dediščine tega območja.

Rafting

Nepozabno doživetje adrenalina, ki vam omogoča, da se spopadete z brzicami smaragdne reke Soče v osrčju čudovitega slovenskega alpskega sveta. Ponuja navdušujočo pustolovščino med slikovitimi gorami, ki bo zadovoljila tako začetnike kot tudi izkušene navdušence nad vodnimi športi.

V objemu smaragdne Soče, kjer gore šepetajo zgodbe, narava pa ponuja čarobnost miru ter andranalina.